­čŽĚProgram: L-V 9-22 / S-D 10-18 ÔŁŚUrgentele nu au nevoie de PROGRAMAREÔŁŚ

Fatetele Dentare

Obtine zambetul perfect cu

Fatetele dentare

Constituind adesea o alternativa la coroanele dentare, fatetele sunt ÔÇ×pieseÔÇŁ foarte subtiri din ceramica,zirconiu sau materiale compozite┬á lipite pe suprafata dintilor. Acestea pot constitui o solutie in cazul dintilor cu modificari severe de culoare, ciobiti, cu mici gauri sau defecte, cu forme anormale sau inghesuiti, sau pentru corectia unor spatii inegale sau nedorite.

Aspect Natural

Forma si culoare asemanatoare dintilor tai

Fara Durere

Procedura fara durere

Rezistent la pete

Extrem de rezistente la petele alimentare

Durabil

Fatele dentare pot rezista timp indelungat

Cine este un candidat pentru fatete dentare ceramice?

Foarte adesea oamenii au dintii imperfecti, fie cu forme anormale, ciobiti, inghesuiti, cu mici denivelari ori cu dimensiuni inadecvate, ceea ce creaza un aspect inestetic.
Pentru a corecta aceste aspecte, se pot utiliza fatete dentare ceramice ce pot fi o solutie pentru asemenea neregularitati si confera un zambet placut si de lunga durata. Acestea sunt aplicate peste dintii frontali pentru a modifica culoarea/forma dintilor.

Cat costa fatetele dentare?

Fatetele dentare costa intre 1200 si 1600 RON per dinte si necesita doua vizite la medicul dentist la o saptamana sau doua distanta. Fatetele dentare din ceramica ofera o longevitate mai mare decat cele de compozit.
Fatetele dentare compozite costa semnificativ mai putin, intre 200 si 400 Lei, dar rezista in mod normal mai putin decat in cazul celor ceramice.
Avantajele si dezavantajele fatetelor