­čŽĚProgram: L-V 9-22 / S-D 10-18 ÔŁŚUrgentele nu au nevoie de PROGRAMAREÔŁŚ

Implant Dentar

Ce sunt implanturile dentare?

Solutie permanenta pentru inlocuirea dintilor pierduti

Spre deosebire de o punte dentara in care dintii adiacenti vor fi slefuiti/preparati pentru a putea fixa lucrarea, implantul dentar se plaseaza prin inlocuirea radacinii dintelui lipsa.

Implantul dentar este optiunea de restaurare care arata, se simte si functioneaza ca un dinte natural. Alte alternative, cum ar fi puntile si protezele dentare, nu pot face acest lucru si pot duce mai tarziu la retractia osoasa.

  • Solutie permanenta
  • Masticatie si fonatie imbunatatita
  • Functionalitate si aspect natural
  • Aspect facial imbunatatit
  • Previne pierderea osoasa
  • Fara intretinere speciala
  • Procedura de inserare usoara
  • Fara restrictii alimentare
  • Costuri normale

Succesul, de la concept la design.

Sistemele de inlocuire a dintilor cu implanturi cuprind adesea unitati separate si interconectate, care pot permite scoaterea si inlocuirea componentelor coroanei daca este nevoie.
Odata ce un implant este plasat in os, trebuie sa fie permisa desfasurarea procesului de integrare osoasa, de obicei intre doua si patru luni. Unul dintre motivele principale pentru respingerea implantului precoce este ÔÇťincarcareaÔÇŁ cu forte musculare prea devreme. Numai in circumstante controlate cu atentie, in cazul in care stabilitatea implantului (implanturilor) poate fi asigurata, este posibila plasarea precoce a coroanelor implantului, cu un grad de succes previzibil.

Cheia succesului implantului.

In mainile unei echipe experimentate, implanturile plasate chirurgical, nu numai ca permit fabricarea coroanelor implantate care arata natural, dar si functioneaza corespunzator si sunt usor de intretinut ÔÇô nu se deosebesc de dintii reali. Cheia succesului implantului ÔÇô poate fi rezumata prin a raspunde la doua intrebari:
1) Este posibil ca un implant sa fie plasat in pozitia corecta pentru a permite o estetica naturala si o functie corecta a dintilor?
2) Exista suficient os si este in locul potrivit pentru a permite inlocuirea dintilor cu un implant?
Plasarea si pozitionarea implanturilor depind de volumul si densitatea osului, care sunt, prin urmare, esentiale pentru succes. Cercetarile documentate si studiile clinice indica rate de succes de peste 95% ÔÇô care sunt mai mari decat orice alta optiune de inlocuire a dintilor, chiar si in zonele cu o densitate osoasa scazuta. Odata integrate si functionale, restaurarile cu implanturi dentare pot dura o viata.